AKTUELNO

Akcija Humanitarne organizacije Srcem za Modriču u Koprivni!

Humanitarna Organizacija Srcem za Modriču ponovo pomaže porodice slabijeg imovnog stanja na teritoriji koprivljanske parohije.

Danas, 16.09.2019.godine uručena su dva paketa hrane porodicama koje smo pomagali u prošlom periodu. U pitanju su porodice starije životne dobi a koje žive u veoma lošem stanju.
Prva osoba kojoj je uručena pomoć je Savka Mišić (75) koja živi u Koprivnskoj Trebavi. Baka Savka živi sama ali se trudi da sebi obezbijedi sve potrebno za život. Veliki je radnik i što je za svaku pohvalu.
Drugu osobu koju smo danas posjetili je djed Ranko Marjanović (82) iz Koprivne. Djed Ranko živi u veoma lošim uslovima, pored toga što teško hoda, sa dva štapa, živi u veoma trošnoj kući i preti joj svaki dan urušavanje. Pored svoje bolesti on je ipak posadio sebi baštu i bori se da obezbijedi ono što je potrebno.
U ime Humanitarne ove porodice danas je posjetio naš član a ujedno i paroh koprivljanski protojerej-stavrofor Jadranko Stojanović. On se u ime porodica kojima smo danas pomogli zahvalio i zaželio nam sreću u daljem radu.
“Uvjek vas je lijepo vidjeti u Koprivni jer znamo da ćete tad obradovati neku našu porodicu”. – rekao je prota Jadranko.
Zahvalili smo se ocu Jadranku na lijepim riječima i obećali da kada god bude bila potreba pomoć nekoj porodicu u Koprivni da nam se obrati. BUDI HUMAN,BUDI DIO NAS !!!
HUMANITARNA ORGANIZACIJA SRCEM ZA MODRIČU

Vaša Srcem za Modriču

 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*