AKTUELNO

Pomoć za Slobodanku Miličević

Slobodanka Miličević (13 godina) živi sa svojim roditeljima Đorđom i Novkom i bratom Nedeljkom u Koprivni kod Modriče. Slobodanka je od rođenja nepokretna i čitav život je vezana za invalidska kolica i pomoć drugih. I pored tog svog hendikepa Slobodanka je odličan učenik.

Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ upoznata je od strane našeg člana a ujedno i Koprivljanskog sveštenika protojereja Jadranka Stojanovića,o svim nedaćama koje snalaze porodicu Miličević. Slobodanka se bori kroz život kako zna i umije i u tome joj najveću podršku pruža majka Novka ali i ovu porodicu kao i mnoge druge koje obilazimo nisu zaobišli finansijski problemi. Prilikom naše posjete nismo zatekli glavu kuće Đorđu koji je otisao na rad u selo i ta dnevnica je jedini izvor prihoda ovoj porodici.

Naš član protojerej Jadranko Stojanović zajedno sa svojom ćerkom Hristijanom Stojanović i članom Mitrom Kršićem obišao je porodicu Miličević i uručio im paket hrane i higijenskih namirnica.

Ovom prilikom Otac Jadranko izjavio je:
“Želio bih da se zahvalim svim donatorima koji neprestano pomažu rad Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ i zahvaljujući njima možemo obići sve porodice kojima je pomoć neophodna. Danas smo obišli porodicu Miličević i ovom prilikom uručili im paket vrijednosti 100,00 konvertiblnih maraka koji će svakako olakšati život porodice Miličević. Ovo je jedna u nizu akcija koje HO,,Srcem za Modriču“provodi na koprivljanskoj parohiji i iskreno od sveg srca im se zahvaljujem za sva dobra što učiniše narodu ovoga kraja.“

Humanitarna organizacija,,Srcem za Modriču najiskrenije se zahvaljuje našim članovima na realizaciji ove akcije.

Vaša Srcem za Modriču


 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*