AKTUELNO

NASATAVAK PROJEKTA ,,STVARAMO ZDRAVE NAVIKE“

Prije godinu dana Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ zajedno sa ,,Optima grupom“ krenula je u zajednički projekat ,,Stvaramo zdrave navike“. O ranijim zajedničkim akcijama već smo pisali (pomoć Božidaru Jakovljeviću, donacija za Srednjoškolski centar ,,Jovan Cvijić“Modriča, donacija lopti za Osnovne škole ,,Sutjeska“ i „Sveti Sava“ i pomoć udruženju MNRL iz Modriče) ,a danas je realizovana i  peta akcija.

Danas su Dijana Stanojević i Mitar Kršić, članovi Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“, obišli stonoteniski klub ,,Modriča spin“ i okviru projekta ,,Stvaramo zdrave navike“ uručili donaciju kako bi olakšali rad ovog sportskog kluba. Stonoteniski klub ,,Modriča spin“ je osnovan 2008. godine i osnovna mu je djelatnost okupljanje mladih osoba i djece   koja kroz sportske sadržaje razvijaju zdrave navike. Kako i sam projekat kaže ,,Stvaramo zdrave navike“, tako i nije bilo dileme da se pomogne radu ovog sportskog kluba.

,,Danas se nalazimo u Sportsko kulturnom centru Modriča, gdje članovi Stonoteniskog kluba ,,Modriča spin“ svakodnevno treniraju. Pripala mi je velika čast da u ime Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ i ,,Optima grupe“ zajedno sa kolegom Mitrom Kršićem predam ovu vrijednu donaciju. Cilj ove donacije je da unaprijedimo rad ovog sportskog kolektiva koji je do sada postizao značajne rezultate na različitim takmičenjima. Želim u ime Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ i ,,Optima grupe“  stonoteniskom klubu ,,Modriča spin“ i njihovom članstvu poželim dosta uspjeha u daljem radu i da i dalje postižu dobre rezultate na sportskim takmičenjima“, rekla je Dijana Stanojević.

Ispred stonoteniskog kluba ,,Modriča spin“ donaciju je preuzeo sekretar kluba Velimir Drobnjak.
On je ovom prilikom rekao:

„Najiskrenije se zahvaljujem ,,Optima grupi“ i Humanitarnoj organizaciji ,,Srcem za Modriču“ što su prihvatili našu molbu za finansijsku pomoć i naravno što su je odobrili. Ova donacija će svakako pomoći boljem radu kluba, a prvenstveno od ovih sredstava ćemo moći obezbijediti djeci koja treniraju neophodnu opremu kako bi postizali još bolje rezultate. Hvala vam u ime svih nas iz kluba, a pogotovo u ime djece koja će se posebno obradovati ovom donacijom“ , rekao je Velimir Drobnjak.

,,Optima grupa“ zajedno sa HO,,Srcem za Modriču“, želi puno uspjeha u daljem radu stonoteniskom klubu ,,Modriča spin“.

Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*