AKTUELNO

Donacija Udruženju za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima

Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ u saradnji sa ,,Optima Grupom“DOO Banja Luka u okviru projekta ,,Stvaramo zdrave navike“ realizovala je još jednu akciju pomoći udruženjima i licima sa prostora Opštine Modriča. Četvrta po redu akcija, odnosila se na  kafeteriju ,,Sunce“ koja djeluje u okviru Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima (MNRL).

Članovi Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ Mitar Kršić i Aleksandar Zarić u prisustvu predstavnika Rafinerije ulja Modriča Bojana Milešića, predali su donaciju Biljani Stanković  članici upravnog odbora Udruženja MNRL. Donaciju čine kuhinjska pomagala.

,,Ovom donacijom nastavljamo da pomažemo udruženja sa prostora naše opštine. Saradnja sa Optima Grupom traje već godinu dana, a za ovu godinu uspjeli smo da realizujemo tri značajne akcije. Ovo je četvrta akcija  koja je podjednako značajna kao i ostale. Naša organizacija u dogovoru sa ,,Optima Grupom“ odlučila je da izađe u susret Udruženju MNRL, jer ovo udruženje je od velikog značaja kako za našu opštinu tako i šire. „Želim im i dalje da nastave svoj uspješan rad i da i u narednom periodu sarađujemo“, – rekao je potpredsjednik Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ Mitar Kršić.

Ispred „Rafinerije ulja Modriča“, jedne od članica NESTRO Grupacije bio je prisutan  Bojan Milešić koji je  izjavio:

,,Već dugi niz godina NESTRO Grupacija pomaže rad Udruženja MNRL, pa smo se i ove godine odlučili da pomognemo njihov rad. Cilj današnje akcije je da se pomogne kroz nabavku neophodnih aparata za Kafeteriju ,,Sunce“ koja djeluje u sklopu ovog udruženja. O značaju Udruženja MNRL ne treba ni govoriti, već svi znaju na koji način ovo udruženje pomaže brojna lica a prvenstveno djecu koja trebaju njihovu pomoć. Želio bih im poželiti puno sreće u njihovom teškom i predanom radu!“,- rekao je Bojan Milešić.

Ispred  Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima(MNRL) prisutne je pozdravila članica upravnog odbora Biljana Stanković:

„Željela bih da se zahvalim prvenstveno NESTRO Grupaciji koja je uz naše udruženje od samog nastanka i nikada nije bila upitna pomoć i podrška našem radu od strane njih. Današnja akcija to potvrđuje jer ćemo ovom donacijom poboljšati naš rad i svakako ga ubrzati. Pored NESTRO Grupacije moram se zahvaliti i Humanitarnoj organizaci ,,Srcem za Modriču“ koja je isto tako uz nas. Svake godine se odazivaju  na naše akcije i na taj način pomažu kako nas tako i naše članove. Mnogi naši članovi imaju brojne probleme a  humanitarci iz „Srcem za Modriču“ pokušavaju  na različite načine da bar olakšaju te probleme i hvala im na tome!“, – rekla je Biljana Stanković.

Ispred HO,,Srcem za Modriču“ i našeg partnera u ovoj akciji OPTIMA Grupe, želimo mnogo uspjeha u daljem radu Udruženju za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima(MNRL).

Vaša Srcem za Modriču

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*