AKTUELNO

Još jedna humanitarna akcija u Koprivni

Humanitarna organizacija Srcem za Modriču u Koprivni!

Humanitarna Organizacija Srcem za Modriču ponovo pomaže porodice slabijeg imovnog stanja na teritoriji koprivljanske parohije.
Danas, 6.10.2019.godine uručena su dva paketa hrane porodicama koje smo pomagali u prošlom periodu. U pitanju su osobe slabijeg zdrastvenog stanja a koje žive u veoma lošem stanju.

Prva osoba kojoj je uručena pomoć je Slavojka Kuzmanović (41) koja živi u Velikoj Rijeci. Slavojka ima velikih zdrastvenih problema. Veliki je radnik, naravno onoliko koliko joj zdravlje dozvoljava.

Drugu osobu koju smo danas posjetili je Čedo Duronjić iz Male Rijeke. U ime Humanitarne ove porodice danas je posjetio naš član a ujedno i paroh koprivljanski protojerej-stavrofor Jadranko Stojanović. On se u ime porodica kojima smo danas pomogli zahvalio i zaželio nam sreću u daljem radu.

“Uvjek vas je lijepo vidjeti u Koprivni jer znamo da ćete tad obradovati neku našu porodicu.” – rekao je prota Jadranko.

Zahvalili smo se ocu Jadranku na lijepim riječima i obećali da kada god bude bila potreba pomoć nekoj porodicu u Koprivni da nam se obrati.

BUDI HUMAN,BUDI DIO NAS !!!

HUMANITARNA ORGANIZACIJA SRCEM ZA MODRIČU.

Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*