AKTUELNO

Projektor za školu u Vukosavlju

Na dan kada je rođen veliki srpski pisac Aleksa Šantić, Javna ustanova Osnovna škola ,,Aleksa Šantić“ Vukosavlje obilježava svoj Dan škole. Tom prilikom djeca i nastavnici pripremaju bogat kulturno umjetnički program, a roditelji pripremaju zdravu domaću hranu za djecu i goste.

Povodom ovoga dana ,,Optima grupa“ i Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ u sklopu projekta ,,Stvaramo zdrave navike“ odlučili su da obraduju učenike i zaposlene u ovoj ustanovi. Dijana Stanojević i Mitar Kršić, članovi Humanitarne organizacije „Srcem za Modriču“, povodom Dana škole ,,Aleksa Šantić“Vukosavlje, uručili su direktorici Vesni Pašalić projektor koji će poboljšati rad škole i nastavnog osoblja. Osnovnu školu ,,Aleksa Šantić“ pohađa 287 učenika i zaposleno je 52 radnika, tako da ova donacija dolazi svakako u prave ruke.

„Danas smo u sklopu projekta ,,Stvaramo zdrave navike“ koji realizujemo sa našim partnerom ,,Optima grupom“DOO Banja Luka, obišli Javnu ustanovu Osnovnu školu ,,Aleksa Šantić“ u Vukosavlju i uručili novi projektor. Rukovodstvo škole se obratilo za pomoć i mi iz Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ kao i naši prijatelji iz ,,Optima grupe“, nismo imali ništa protiv da se izvede ova akcija. Cilj ove akcije jeste da pomognemo nastavnom osoblju u obavljanju njihovih svakodnevnih aktivnosti a isto tako da učenici na moderniji način stiču svoja znanja iz predmeta koje pohađaju. U svoje lično ime,u ime moje koleginice Dijane Stanojević,kao i u ime ,,Optima grupe“ i Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ želim puno uspjeha u daljem radu kako učenicima tako i nastavnicima ove škole“,rekao je Mitar Kršić, potpresjednik HO,,Srcem za Modriču“.

Direktor Javne ustanove Osnovne škole ,,Aleksa Šantić“ Vukosavlje, gospođa Vesna Pašalić ovom prilikom je rekla:,,Hvala ,,Optima grupi“ i Humanitarnoj organizaciji ,,Srcem za Modriču“ što su na Dan škole obradovali kako učenike tako i nastavno osoblje novim projektorom. Naša škola je do sada posjedovala jedan projektor koji je zastario i često se kvario pa ova donacija dolazi u pravo vrijeme. O značaju donacije ne mogu vam opisati riječima, jednostavno srećna sam, jer je prepoznat naš problem i od danas je riješen na dugoročni period. Još jednom se zahvaljujem i ,,Optima grupi“ i Humanitarnoj organizaciji ,,Srcem za Modriču“ jer su učinili veliko djelo za našu školu.“

Ovo je bila šesta akcija u sklopu projekta ,,Stvaramo zdrave navike“ koju realizuju Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ i ,,Optima grupa“ DOO Banja Luka i u planu nam je izvesti još dvije velike akcije u sklopu ovoga projekta.

Vaša Srcem za Modriču

 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*