AKTUELNO

POMOĆ UDRUŽENJU DJECE SA POSEBNIM POTREBAMA

Svaki dolazak predsjednika Humanitarne organizacije “Srcem za Modriču”, Dragana Sjeničića u rodnu Modriču donese neku novu lijepu priču.

Ovoga puta povodom Vaskršnjih praznika Sjenčić je odlučio da posjeti sa članovima naše organizacije Kafiteriju ” Sunce Oberwallisa” koja djeluje pri Udruženju djece sa posebnim potrebama. U pratnji Dragana Sjenčića bili su članovi HO ,,Srcem za Modriču” Mitar Kršić i protojerej stavrofor Jadranko Stojanović te su u razgovoru sa Slobodanom Savićem predsjednikom Udruženja djece sa posebnim potrebama upoznali sa radom i funkcionisanjem udruženja i kafiterije. Kroz razgovor dva predsjednika i naših članova odlučeno je da se rad Udruženja djece sa posebnim potrebama pomogne sa jednokratnom pomoći u visini od 500 KM.

“Svake godine gledamo da pomognemo rad Udruženja djece sa posenim potrebama i to činimo kako finansijski tako i kroz razne donacije koje smo imali u prethodnom periodu. Želimo ovom donacijom da odamo priznanje za veliki trud koji polažu svi članovi ovog udruženja kako bi i ta djeca bila srećna i ne zaboravljena. Svakako i u narednom periodu pomno ćemo pratiti rad ovog udružrnja i pomagati u skladu sa našim mogućnostima” rekao je predsjednik Humanitarne organizacije “Srcem za Modriču” Dragan Sjeničić.

Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*