AKTUELNO

NEMA ODMORA – HO SRCEM ZA MODRIČU NASTAVLJA SVOJ RAD I U NOVOJ GODINI

Danas, 02. januara 2016, HO Srcem za Modriču je zajedno sa saradnicima, SPC i Svetosavskom omladinskom zajednicom počela svoj plan darivanja svojih sugrađana za Božicne praznike.

Danas, 02. januara 2016, HO Srcem za Modriču je zajedno sa saradnicima,  SPC i Svetosavskom omladinskom zajednicom  počela svoj plan darivanja svojih sugrađana za Božicne praznike.

O današnjoj akciji i planiranim akcijama za naš sajt reči će nam nešto više Kosta Gojković, podpresjednik Humanitarne organizacije “Srcem za Modriču”.

– Danas smo u saradnji sa SPC i SOZ-om darivali 80 paketića djeci iz udruženja “NADA4” (porodice sa 4 i više djece). Ovoj akciji predhodila je započeta saradnja sa Marinom Kuzmanović, presjednicom udruženja  “Nada4”, i mi smo naravno željeli da ove mališane obradujemo za Božicne praznike.
Želimo da se zahvalimo ovoj dječici i njihovom udruženju na jednoj predivnoj zahvalnici. HO Srcem za Modriču nastaviće da prati i sarađuje sa ovim udruženjem.
Pošto je prva akcija u novoj godini i nastavak saradnje sa SPC i SOZ-om, oni su HO Srcem ua Modriču darivali zahvalnice za saradnju i humanitaran rad našoj organizaciji.
Hvala puno SPC I SOZ-u u koje smo stekli neograničeno povjerenje i mnogo nam je drago što smo zajedno u svoj ovoj humanoj prići.
HO Srcem za Modriču ovih dana priprema sa SPC i SOZ-om mnogo humanitarnih akcija u vidu paketa hrane širom naše opštine. – zaključio je Kosta Gojković.

U ovoj akciji, Humanitarnu organizaciju “Srcem za Modriču” predstavljao je Mitar Kršić.

Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*