AKTUELNO

HO ,,SRCEM ZA MODRIČU“ UZ DEJANA IVANOVIĆA

Klub navijača “Crvene zvezde” – “Delije” iz Modriče  15.septembra 2018. godine, organizovao je humanitarni turnir u malom fudbalu. Na humanitarnom turniru u  prikuplje no je 8.000 KM za liječenje Dejana Ivanovića (28) iz Pelagićeva, koji je obolio od tumora limfnih čvorova.

Na turniru je samo od kotizacija prikupljeno 1.300 KM, a ostatak od prodatih ulaznica.

Član uprave Kluba “Delije Modriča“,Slobodan Pejić rekao je da je za turnir platilo učešće 27 ekipa,a na samom turniru pojavile su se 24 ekipe iz Banjaluke, Dervente, Broda, Modriče, Srpca, Pelagićeva, Obudovca i Brčkog.

Pejić je se zahvalio svim ekipama koje su uzele učešće u turniru,kao i građanima Modriče koji su kako kao publika tako i doniranjem novca u kutijama po gradu pomogli da ova akcija uspije kako bi Dejan nastavio liječenje i na kraju izašao kao pobjednik sa ovom opakom bolesti.Zahvalio bih se takođe i privatnicima koji su bili uz nas a pogotovu Humanitarnoj organizaciji ,,Srcem za Modriču“ koja je i ovoga puta pokazala i dokazala da je vodeća organizacija na polju humanosti kako na našoj opštini tako i šire.Takođe zahvalio bih se upravi Kulturno sportskog centra na čelu sa gospođom  Mitrom Knežević.

Među 24 ekipe po prvi puta na jednom humanitarnom turniru nastupila je i ekipa Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“,sastavljena od članova organizacije i prijatelja.

Ispred naše ekipe par riječi će reći podpresjednik  Mitar Kršić : Kada smo saznali za organizaciju ovoga humanitarnog turnira održali smo sastanak izvršnog odbora i jednoglasno odlučili da pomognemo liječenje Dejana Ivanovića sa iznosom od 300 konvertibilnih maraka a pri tome i da naša ekipa nastupi na ovome turniru.Našu ekipu činili su isključivo članovi organizacije i dio prijatelja koji podržavaju naš rad.Kako je i sam turnir humanitarnog karaktera naš osnovni cilj je bio da učešćem i donaciom pomognemo Dejanovo liječenje,a rezultat je za nas potpuno bio u drugome planu.

Kršić je u ime Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ , zaželio je Dejanu  brzo ozdravljenje.

Pobjednik turnira je ekipa “Roštiljnica Jović” iz Modriče koja je u finalu, rezultatom 3:2 savladala tim “AMD Optima” iz Modriče,dok je treće mjesto na turniru pripalo je ekipi “Saša komerc” iz Modriče.

Vaša Srcem za Modriču

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*