AKTUELNO

Uručeni paketići djeci iz socijalno ugroženih porodica

Humanitarna organizacija "Srcem za Modriču"i Savjet učenika Srednjoškolskog centra "Jovan Cvijić" Modriča podjelili su paketiće djeci iz socijalno ugroženih porodica.

Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču”i Savjet učenika Srednjoškolskog centra “Jovan Cvijić” Modriča podjelili su paketiće djeci iz socijalno ugroženih porodica.
Kao i prošle godine HO SZM učestvovala je zajedno sa Savjetom učenika ovog Srednjoškolskog centra u darivanju novogodišnjih paketića djeci iz socijalno ugroženih porodica.

Više o tome za naš sajt govori sekretar HO SZM Aleksandar Marić.
– Da, kao što smo i planirali da ove godine obradujemo što više mališana  paketicima, a planirana je podjela oko 250 paketića, obradovao nas je poziv profesorice Danijele Purić, presjednice Savjeta učenika Srednjoškolskog centra “Jovan Cvijić” Modriča i molba da zajedno odradimo ovu akciju. Pošto smo i prošle godine sa Savjetom učenika radili istu akciju a i samo pismo profesorice Danijele Purić, koja nas je baš onako, roditeljski, zamolila za pomoć ovoj djeci mi smo pristali da učestvujemo.
Savjet učenika je imao akciju skupljanja slatkiša, a HO SZM je donirala 80 paketića. Savjet učenika je priredio ovoj dječici predivnu predstavu a našoj organizaciji uručili su zahvalnicu za saradnju i pomoć.
Ispred HO SZM prisustvovao je Ilić Nikola, a ispred Svetosavske omladinske zajednice Kršic Mitar.
Drago nam je da smo učestvovali u ovoj predivnoj akciji pošto mislimo da smo barem na trenutak ovoj divnoj dječici uljepsali djetinstvo.
Hvala na zahvalnici, a upućujemo i čestitke profesorici Danijeli Purić na iskazanoj ljudskosti i brizi za djecu kojoj je pomoć potrebna.
Hvala Savjetu ucenika a mi i nadalje nastavljamo saradnju.- zaključio je Aleksandar Marić.

Vaša Srcem za Modriču

 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*