AKTUELNO

HO SZM: Dobar glas se daleko čuje

Milica Jeftić obezbjedila pomoć za tri porodice

2015-07-22 DONATOR JEFTIC (3)

Sveštenik Jadranko Stojanović i Milica Jeftić

“Dobar glas se daleko čuje”, kaže narodna izreka, a mislimo da se može primjeniti i u našem slučaju.
Ocjena našeg jednogodišnjeg rada koji smo nedavno prezentovali, naišla je na potvrdu i pohvale, kako među našim članovima i prijateljima, tako i u široj javnosti.
To je svakako dokaz da smo na pravom putu, a tada se stiče i povjerenje, poštovanje i dobar glas.
Taj dobar glas nedavno je stigao i do Milice Jeftić, rođene u Koprivni, u Velikoj Rijeci, a koja već trideset godina radi u Danskoj.
Naime, tokom boravka u rodnom kraju čula je priče o našem humanitarnom radu i da je u to sve uključen i sveštenik Jadranko Stojanović. To ju je zainteresovalo pa se dodatno informisala preko interneta, malo u narodu, a potom odlučila i do lično kontaktira sveštenika Stojanovića.
Od njega je, iz prve ruke, saznala više o djelovanju humanitarne organizacije “Srcem za Modriču” i akcijama koje su realizovane u tom kraju, te o daljnjim planovima u humanitarnom radu. Oduševljena tim dojmovima odlučila je da se i sama uključi i da svoj doprinos tim humanim djelima.
Budući da HO Srcem za Modriču ima sačinjenu “socijalnu kartu” teže ugroženih pojedinaca i porodica njoj je bilo lako predočiti situaciju i da odluči kako će djelovati.
Ona je odlučila da lično obezbjedi tri paketa pomoći za tri najugroženije porodice sa našeg spiska prioriteta za dodjelu humanitarne pomoći sa tog područja.
Kako je rekla, tako je i uradila. Obezbjedila je tri paketa hrane za tri porodice i zajedno sa sveštenikom Jadrankom Stojanovićem ih lično uručila.
Naravno, na naše veliko zadovoljstvo, ona je postala i naš novi član organizacije.
Na ovaj način naša mreža članova se dodatno širi cijelom Evropom, pa je realno za očekivati još veći odziv ljudi dobre volje da nam se pridruže.
Na kraju se najtoplije zahvaljujemo Milici Jeftić na donacijama i što je postala naš čalan, a takođe i našem saradniku, svešteniku Jadranku Stojanoviću na pomoći u realizaciji ove  lijepe humanitarne akcije.

Vaša Srcem za Modriču

 

1 Comment on HO SZM: Dobar glas se daleko čuje

  1. Ovo izgleda sve bolje i bolje!Imamo osjecaj da se humani dio naroda budi!

Leave a comment

Your email address will not be published.
*