AKTUELNO

VELIKO PRIZNANJE ZA BOJANA MILEŠIĆA

Bojan Milešić je diplomirani teolog koji je  dugo godina zaposlen u Rafineriji ulja Modriča,na različitim poslovima. Kao dobar poznavalac Ruskog jezika kojeg je naučio u Ukrajinskoj pravoslavnoj bogosloviji, danas Bojan obavlja veoma važne poslove u Rafineriji.

Pored Rafinerije Bojan je odlučio da svoje slobodno vrijeme posveti porodici i humanitarnom radu.Svoj humanitarni rad započinje članstvom u Humanitarnoj organizaciji ,,Srcem za Modriču“ gdje obavlja funkciju predsjednika Izvršnog odbora. Pored ,,Srcem za Modriču“,Bojan Milešić veoma često obavlja humanitarne poslove putem ,,Nestro Grupacije“ u čijem je sklopu i Rafinerija ulja Modriča. Nije mali broj porodica a i ustanova koje je Bojan obišao i uručivao pomoć ali i kako sam kaže valjda je to dar od Boga da mu se pruža prilika da pomaže drugima. Pored uručivanja pomoći,Bojan je aktivan kao i davalac krvi u sklopu i Društva dobrovoljnih davalaca krvi ,,Rafinerija ulja Modriča“ tako kao i član ,,Srcem za Modriču“. Današnjom svečanom Sjednicom Skupštine Opštine Modriča,povodom dana grada sva Bojanova humanitarna aktivnost došla je na red da bude nagrađena. Odlukom Skupštine Opštine Modriča,Bojan Milešić dobitnik je diplome za humanitarni rad.

Ovom prilikom Bojan Milešić je rekao:
,,Veoma sam iznenađen današnjom nagradom jer to je kruna moga humanitarnog rada. Ova nagrada je velika dužnost za budući moj rad koji mora biti još veći i jači jer mnoge porodice a i institucije čekaju pomoć. Veliko hvala Skupštini Opštine Modriča na ovoj diplomi, a ne mogu da ne kažem diplomu sam dobio ja ali ovo je diploma za sve moje prijatelje humaniste kako iz ,,Srcem za Modriču“, DDDK,,Rafinrija ulja Modriča“, tako i za humaniste iz ,,Nestro Grupacije“, jer bez svih njih moj humanitarni rad ne bi postojao ili bi bio otežan“.

U ime Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“, čestitamo Bojanu na nagradi i želimo mu da zajednički izvedemo dosta akcija u kojima ćemo pomoći drugima.

Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*