AKTUELNO

STOLICE ZA VRTIĆ ,,NAŠA RADOST“

U sklopu projekta ,,Stvaramo zdrave navike“ koji realizuje ,,Optima Grupa“DOO Banja Luka u saradnji sa Humanitarnom organizacijom ,,Srcem za Modriču“ izvedena je osma akcija. Cilj projekta ,,Stvaramo zdrave navike“ jeste da pomogne ustanove, udruženja i pojedince a tako kroz tu pomoć razvija zdrave navike kod pomognutih.

Osmom akcijom završava se projekat ,,Stvaramo zdrave navike“ i posljednju akciju izveli smo u Javnoj predškolskoj ustanovi ,,Naša radost“ Modriča. U ovoj akciji donirali smo 30 stolica koje će zamijeniti stare stolice i tako će boravak djece  u ovoj ustanovi biti ljepši – r,ekao je Mitar Kršić, potpresjednik Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“.

On još dodaje da se zahvaljuje ,,Optima Grupi“DOO Banja Luka jer im je ukazala povjerenje za izvođenje ovih osam akcija koje su po svome karakteru različite i posebne a cilj im je isti – stvorimo zdrave navike kod svih, a prvenstveno omladine i djece.

U ime Javne predškolske ustanove ,,Naša radost“ stolice je preuzela Ljubica Đekić, direktor ove ustanove. Ona je ovom prilikom rekla: „Zahvaljujem se ,,Optima grupi“ i Humanitarnoj organizaciji ,,Srcem za Modriču“ jer su usvojili naš zahtjev za pomoć. Naša ustanova je u fazi rekonstrukcije pa su izmijenjena  stolarija i postavljena nova fasada a sada je na red došla i zamjena starog dotrajalog namještaja. Broj od trideset stolica neko će reći nije veliki, ali on je itekako veliki jer ovim stolicama mijenjamo namještaj u komplet jednoj grupi što je velika stvar za nas i naše korisnike tj. djecu koja borave u našoj ustanovi.“

Pošto se radilo o zahtjevnijoj akciji u ovu akciju uključili su se i omladinci Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“: Lora Ilić, Boris Vuković, Jelena Lalić, Stanislav Pantić u pratnji starijih članova Aleksandra Zarića, Gorana Grašarevića i Mitra Kršića na čemu im se najiskrenije zahvaljujemo.

Vaša Srcem za Modriču

 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*