AKTUELNO

Pomoć za Adriana Andreja Božića

Devetogodišnji dječak Adrian Andrej Božić iz Krčevljana je pravi mali heroj. Za svojih devet godina čak pet puta bio je podvrgnut operacijama. Zbog urođene teške srčane mane Adrian je pet puta operisan (4 puta u Banja Luci i peti put na klinici Adžibaden u Istambulu). Ali i nakon pet operacija ovoga dječaka ne obilaze životne muke pa se ovih dana sprema ponovo na operaciju koja će biti odrađena na pomenutoj klinici u Istambulu.

Još prije tri godine Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ upoznala se sa životnim problemima porodice Božić i tada je ovoj porodici urađeno kupatilo.Međutim tom prilikom saznali smo za zdravstvene probleme kod dječaka Adriana i sve ove godine pratili smo zdravstveno stanje ovog dječaka. Međutim prije par dana mjesni sveštenik Otac Slađan Savić upoznao je naše članove sa problemom porodice Božić,koji se ogleda u neophodnoj finansijskoj pomoći za odlazak na liječenje dječaka Adriana u Istambul.

Nije bilo dvojbe i Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ izdvojila je jednokratnu novčanu pomoć za liječenje ovoga dječaka heroja.

,,Željela bih da se zahvalim Humanitarnoj organizaciji ,,Srcem za Modriču“ što nas i ovoga nije zaboravila. Teško mi je ali smo suprug Filip i ja prinuđeni tražiti pomoć od dobrih ljudi kako bi naš sin Adrian ozdravio. Do sada nismo tražili pomoć i svih pet operacija zajednički smo iznijeli ali ovoga puta nismo mogli sami. Hvala svim dobrim ljudima koji su pomogli i ovih dana mi se spremamo put Istambula gdje će Adrianu biti urađen novi operativni zahvat na srcu“ – kaže majka Jasna Savić.

Primopredaju novca izvršili su naši članovi Mitar Kršić, Kristina Objedović i Stojanka Šarčević.

Vaša Srcem za Modriču

 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*