AKTUELNO

PAKET ZA PETRU LUKIĆ

Petra Lukić živi sama u Donjim Kladarima. Nimalo lak život Petre koju su kroz život pratile razne nesreće od smrti djece pa do posljedne smrti supruga Goste. Život i prije smrti supruga nije bio lak, kao što smo već rekli Petru su pratile razne nevolje u kojoj joj je umrlo četvero djece. Ali kroz život se uvijek borila ali nesreća nikako da je obiđe. Usljed klizišta njenu kuću u Paležnici pokreće sjelina i Petra i suprug Gosto moraju napustiti svoje vjekovno ognjište i nastanjuju se u kući Petrine sestre u Donjim Kladarima.

“Život bez primanja je veoma težak, priskače u pomoć sin Radenko i snaha Jovanka koliko god mogu ali i oni imaju punu kuću djece i sami jedva sastavljaju kraj sa krajem i na tome im hvala ali ne mogu ni oni sve da mi pomognu“ – kaže nam Petra i dodaje:

,,Zahvaljujem se našoj učiteljici Nadi koja me se uvijek sjeti u teškim trenutcima kao i vama draga djeco što donesošte ovaj paket“.

Humanitarna organizacija Srcem za Modriču zahvaljuje se : Nadi Ignjatović Đorđević, Hristijani Stojanović i Leontinu Stojanoviću na izdvojenom vremenu da realizuju ovu akciju.

Vaša Srcem za Modriču

 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*