AKTUELNO

Modričani ne daju male Vidakoviće *(VIDEO)

Modriča postaje grad koji je najaktivniji u humanitarnim akcijama. Grad na koji se trebaju ugledati mnogi. Ovih dana je humanitarna mobilizacija u Modriči. Čim  se pojavila žalosna priča o porodici Vidaković iz Dugog Polja kod Modriče, modričani svi kao jedan kreću u trajno rešavanje ove teške sudbine njihovih sugrađana.

Više o toj akciji recice nam presednik HO “Srcem za Modriču” Dragan Pipi Sjeničić koja se takođe pridružila ovoj humanitarnoj akciji a koju je povela firma Kojo Komerc i grupa privrednika.
– “Naša organizacija je više puta humanitarnim paketima pomagala ovu porodicu ali iskreno nismo imali srestava za našto veće. Javio nam se Kostantin Lazarević i obavjestio da je pokrenuo akciju kupovine kuće Vidakovićima i da se tako riješi muka malih Vidakovića i njihovih bolesnih roditelja. Kuća kosta oko 30 000 KM. Pozvao je modričke privrednike od kojih su se odmah odazvali Martić Intercoop i Optima Medic. Ove tri firme već su sakupile 17.500 KM i pozvali ostale privrednike da se pridruže. Mi iz HO SZM pozivamo svoje sponzore, članove i prijatelje da se priključe ovoj akciji i svojim donacijama pomognu. Svjesni smo mi da je neimaština i da je teško odvojiti i pomoći nekome ali ima ljudi koji mogu i njih pozivamo da svi zajedno ne dopustimo da mali Vidakovići zimu dočekaju skoro pod vedrim nebom. Uplate možete vršiti na računima HO SZM kako u BiH tako u inostranstvu.”

Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*