AKTUELNO

KRČEVLJANI: BOŽICI SANJAJU KUPATILO

2016-02-11 Krčevljani-porodica Božić (1)Na molbu toliskog sveštenika Slađana Savića otišli smo u Krševljane i posjetili porodicu Božic Filipa koji sa  suprugom  Jasnom ima dva sina 2010. i 2011. godiste.
Sveštenik, kao i komšije, imaju samo riječi hvale za ovu porodicu a njihova skromnost to i pokazuje pošto nikada nisu tražili niotkoga pomoć a problema imaju da je to za zaplakati. Neimaština ove porodice nije na žalost njihov najveći problem, što sam Filip kaže:
–  “Lako bi mi za to … “
I komšije potvrđuju da je on jako vrijedan čovjek i da ne bira posao.
Nego, veća muka pritisla ove poštene ljude. Sav novac koji Filip zaradi on daje svojoj djeci za lijekove pošto oba dječaka imaju velike srčane probleme i lijećenje je moguće samo u inostranstvu za šta, naravno, namaju para. Filip kao roditelj pokušava da svojoj djeci pruži koliko je to moguće. Uspio je razvesti vodu u kupatilo ali i sam kaže:
–  “Dalje ne mogu, uskratiću onda na lijekovima djeci.”
Sam bi on to i uradio, zna mnogo poslova samo da mu je materijala ali opet kaže:
2016-02-11 Krčevljani-porodica Božić (2)– “Mi imamo topao dom, neki nemaju ni to, pomozite njima.”
Te riječi potvrđuju da najteži slučajevi imaju i najvece srce!
Naš predstavnik Mitar Kršić kao ni mi nismo znali da su oba dječaka bolesna pa nas je to pogodilo sve zajedno još više, a pogotoivo što ta zlatna djeca kažu da im je najveća đelja da se kupaju kao ona djeca na TV-u !
HO Srcem za Modriču ovaj slučaj uzima kao prioritet i pokušat ćemo u što kraćem roku ispuniti želju ovoj dvojici naših junaka !

Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*