AKTUELNO

Akcije pomoći u Tolisi i Krčevljanima

HO Srcem za Modriču nastavila je realizaciju pomoći socijalno ugroženima sa svoje prioritetne liste, a ovaj put to su bile porodice iz Tolise i Krčevljana.

Simić Stojan, ratni vojni invalid iz Tolise živi u vrlo teškim uslovima. Živi u skromnoj kući, i dovoljno je samo reči da u kući nema ni wc a kamoli kupatilo. Što se Stojana tiče, nije u pitanju samo loša finansijaka situacija, nego prvenstveno njegovo zdravstveno stanje, invalidnost koja mu i pored dobre volje onemogućuje da sam sebi obezbjeđuje sredstva za normalan život. HO SZM je Stojanu na ime nužne pomoći obezbjedila i dostavila paket namirnica u vrijednosti od 200 KM.

Druga porodica koju smo pomogli je iz Krčevljana. Obrad Božić ima šestoro djece i sama ta činjenica govori da im je neophodna pomoć. Njima smo takođe obezbjedili i dostavili paket namirnica u vrijednosti od 200 KM.

Ove dvije akcije realizovali smo sa našim saradnicima, odnosno iste su na terenu odradili Mirko Đuric i Mitar Kršić te im se ovim putem najtoplije zahvaljujemo.

Vaša Srcem za Modriču

 

Leave a comment

Your email address will not be published.




*