AKTUELNO

HO ,,SRCEM ZA MODRIČU“U MAJU POMOGLA SA 4200 KM ČETIRI PORODICE

Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ nastavila je i u mjesecu maju da pomaže osobe kojima je pomoć neophodna.Članovi Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“izveli su četiri akcije čija je ukupna vrijednost 4200,00 konvertibilnih maraka.U maju su izvedene sljedeće akcije:

  • Pomoć za liječenje Arsenija Jaćimovića: 500,00 konvertibilnih maraka
  • Majski paket za Vasiljeviće: 100,00 konvertibilnih maraka
  • Pomoć za liječenje Gvozdena Jovanovića: 3.500,00 konvertibilnih maraka
  • Paket za Milenka Jaćimovića-Batu: 100,00 konvertibilnih maraka

Više o izvedenim akcijama reće nam jedan od pokretača akcije za pomoć u liječenju Arsenija Jaćimovića iz Koprivne, sveštenik Jadranko Stojanović:

,,Prije svega želio bih da pozdravim sve naše donatore koji nas prate kroz sve akcije koje izvodimo na terenu i najiskrenije im se zahvalim na svemu što čine za naš narod koji se nalazi u teškim životnim situacijama. U toku maja naši članovi su izveli dvije velike akcije u kojima je bio cilj da skupimo novac kako bi pomogli liječenje Arsenija Jaćimovića iz Koprivne i Gvozdena Jovanovića iz Modriče. Ove akcije su pokazale veliku slogu i požrtvovanost, jer svjedoci smo ovih teških vremena gdje se ljudi bore za svaki dinar ali ipak u našim ljudima proradi suosjećanje sa ovim blesnim sugrađanima i izdvajajući svoje priloge tako pomogoše ovu dvojicu ljudi. Pored ovih akcija imali smo i dvije za nas redovne akcije u kojima smo porodici Vasiljević donirali paket hrane koji ih sleduje za mjesec maj, a takođe i Milenku Jaćimoviću donirali smo isto paket hrane i higijenskih namirnica. Pored donatora koje sam pomenuo moram se zahvaliti i našim volonterima koji neprekidno i neumorno pomažu i uručuju pomoć“.

Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*