AKTUELNO

KOMPANIJA ,,VIOLETA“ UZ SOCIJALNO UGROŽENE

Već po navici svake godine Humanitarnoj organizaciji ,,Srcem za Modriču“ javi se kompanija ili firma koja je prepoznala naš rad. Već drugu godinu zaredom najugroženije porodice na prostoru Opštine Modriča pomaže kompanija ,,Violeta“ iz Gruda, koja posredstvom Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“  realizuje svoju humanitarnu aktivnost.

U toku 2020. godine radnica kompanije ,,Violeta“,a naša Modričanka gospođa Maja Stojanović uručila je higijenske uložke i higijenske maramice koji su proizvodi ove kompanije. Kompanija ,,Violeta“ kao društveno odgovorna kompanija svake godine određena sredstva izdvaja za pomoć ugroženim i na tome im se najiskrenije zahvaljujemo.

O ovoj značajnoj donaciji predsjednik humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ gospodin Dragan Sjeničić je rekao:

,,U toku prošle godine dobili smo mnoštvo donacija od različitih donatora. Jedna od donacija koja se svakako ističe je donacija kompanije ,,Violeta“. Ova kompanija drugu godinu zaredom posredstvom naše humanitarne organizacije pomaže socijalno ugrožene porodice sa prostora naše opštine. Za ovu donaciju nemam druge riječi nego hvala vam veliki naši prijatelji za sve što činite za narod naše opštine“.

Veliku zahvalnost za realizaciju ove donacije dugujemo plemenitoj i dobroj ženi u imenu Maje Stojanović, koja je zaista požrtvovana žena koja želi da svima bude bolje.

Vaša Srcem za Modriču

 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*