AKTUELNO

HO Srcem za Modriču, SPC I SOZ obišli još dvoje samaca u Tolisi i jednog samca na Visu

HO Srcem za Modriču u saradnji sa sveštenicima SPC i SOZ-om obišla je troje samaca koji su iz kategorije socijalno ugroženih porodica.

 

HO SZM Samci 2

HO SZM Samci
Obišli smo baku Milku Milanković u Tolisi koja već duže vrijeme posle smrti supruga živi sama. Od nedavno je bole i nogo tako da je faktićki skoro nepokretna tako da samo može otići vani do toaleta i to je svo njeno kretanje. O baki se brine komšinica koja joj sprema jelo.

Takođe u Tolisi obišli smo Đordju Simića koji je nepokretan i živi sam, a o njemu se brinu rođaci koji mu spremaju jelo.
U Visu na Trebavi obišli smo Đorđinog brata Mitra Simića  koji takođe živi sam. Mitar je čovjek koji ima problema sa venama tako da mu se na nogama javljaju podlivi i jaki bolovi tako da nije u mogućnosti puno da hoda. Prije četiri godine doktori su ga upućivali na operaciju ali zbog neimaštine on nije mogao otići na operaciju.

 

HO SZM Samci-pomocHO Srcem za Modriču u ovoj akciji predstavljali su Mitar Kršić i Mirko Đuric, SPC sveštenik Slađan Savić,  a SOZ Nemanja Elek.

Mi im se svima od srca zahvaljujemo na pomoći i pokazanoj humanosti, i brizi za svoj narod!

Vaša Srcem za Modriču

 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*