AKTUELNO

ALEKSANDAR ANĐIC OTIŠAO NA ESKURZIJU

Kada nas je naš saradnik, koprivljanski sveštenik Jadranko Stojanović nazvao i ispričao priću o trenutnim problemima našeg malog Aleksandra Anđića, dječaka bez majke, čijoj smo porodici mi već pomagali, odmah smo se dogovorili da problem bude riješen.
Ali krenimo iz početka.
Kao i sva druga djeca i djeca u Koprivnskoj Trebavi su dočekala dan kada će radosni otići negde na eskurziju. Ovoga puta eskurzija je na srpskoj ljepotici Jahorini. Svi su radosni svi planiraju nešto novo kupiti za puta a naš mali Aleksandar raduje se da će ići i on pošto ima tri mjesta besplatno.
Ali kako uvjek sudbina nekako lomi se na sirotinji naš mali junak ostaje bez mjesta i jedini bez odlaska na eskurziju.
Učiteljici Danijeli srce se kida za ovim dječakom i zadnju nadu polaže u pomoć SPC. Zove sveštenika Jadranka i moli za pomoć i predlaže da probaju svi zajedno skupiti sredstva.
Svestenik Jadranko, kao član HO Srcem za Modriču zove nas i pita za pomoć. Dogovaramo se da HO SZM i sveštenik Jadranko podjelimo troškove.
Učiteljica Danijela tada dogovara sa nama da ona i nas član Mitar Kršić kupe garderobu (majice, hlače, trenerku, patike) .Takođe i učiteljićin brat kao i naš prijatelj Velibor Cvijić obezbeđuju džeparac za malog Anđica.
Ova ekipa humanitaraca otišla je u goste kod porodice Anđic i možete i sami zamisliti sreću ovog našeg malog junaka.
Srecan ti put sine Aleksandre, lijepo se provedi sa svojim drugarima.

Vaša Srcem za Modriču

HO SZM Akcija elskurzija

Leave a comment

Your email address will not be published.
*