AKTUELNO

„Stvaramo zdrave navike” – donacija lopti školama u Modriči (VIDEO+FOTO)

Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” je u sklopu svoje vrlo uspješne saradnje sa NESTRO Grupacijom ugovorila i realizovala vrijednu akciju.
Predsjednik modričkog ogranka HO SZM, Mitar Kršić je ovim povodom izjavio:
– “U pitanju je donacija lopti za l6 seoskih škola u Modriči koja je realizovana zahvaljujući finansijskoj podršci naših partnera NESTRO Grupaciji, a u okviru njihovog projekta Stvaramo zdrave navike. Ovo je treća aktivnost koju provodimo iz budžeta ovog dontarskog ugovora. Današnja akcija se odnosi na sport, a prethodne su imale humanitarni, obrazovni i socijalni karakter. Donacija lopti uticaće pozitivno na kvalitet fizičkog vaspitanja u školama i stvaranju zdravih navika kod djece, a potiču njihovu fizičku aktivnost kroz koju upoznaju sebe, svoje mogućnosti i grade sportski duh.” – zaključio je Mitar Kršič.

NESTRO Grupacija u ovim akcijama ima moto:
– „Mi imamo Srce, NESTRO stvara zdrave navike, a na terenu imamo konkretne akcije koje čine život ljepšim, zdravijim. Ljudima na koje se akcije odnose daju razlog za zadovoljstvo i osmjeh.“

Naravno, mi se najtoplije zahvaljujemo donatoru na još jednoj uspješnoj akciji, a naša namjera je da i budućem periodu realizujemo ovakve i slićne projekte.

Vaša Srcem za Modriču

Video koji slijedi preuzeli smo sa RTRS.

 

Album slika nam je ustupio partnerski sajt Modričainfo.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*