AKTUELNO

SRCEM ZA MODRIČU POMAŽE PORODICU BRADAŠEVIĆ

O životnim mukama i problemima porodice Bradašević iz Miloševca pisali smo nekoliko puta i u nekoliko navrata naši članovi su obilazili ovu porodicu.

 

Prije nekoga vremena kada smo obišli ovu porodicu uvjerili smo se u loše zdravstveno stanje glave kuće Jovana koji je nažalost preminuo prije nekoliko mjeseci. Nakon smrti Jovanove,supruga Joka koja je obolila od dijabetesa i narušenoog zdravlja i sin Branislav koji je osoba sa posebnim potrebama nastavljaju da žive od 200 konvertibilnih maraka socijalne pomoći. I onako težak život nakon smrti Jovana postao je još teži.
Kako nam reče Joka ,,Jedva sastavljamo kraj sa krajem ali živjeti se mora. Iako sam u godinama moram pomoći Branislavu jer  on sam ne može da radi, uradi on poslove oko kuće donese drva i ostale poslove ali neke veće poslove na može”. -kaže Joka i na kraju dodaje- ,,Hvala ovim dobrim ljudima što nas obiđoše i uručiše ovaj paket hrane koji ćemo rasporediti da ovaj mjesec ne kupujemo ništa“.

Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ zahvaljuje se našim članovima Mirku Milinkoviću, Milici Stefanović, Jeleni Lalić  i Leontinu Stojanoviću na realizaciji ove akcije.

Vaša Srcem za Modriču

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*