AKTUELNO

Paket za porodicu Knežević

Na Trebavi, ispod Duge Njive u selu Krčevljanima žive Todor (1946) i Jelena (1940) Knežević. U svome skromnom domu provedoše svoj životni vijek, bez finansijskih primanja. Snalazili su se kroz život kako znaju i umiju. Ali bolest i starost dođoše na vrata pa nas prijatelji ovih ljudi upoznaše sa teškim životom ove porodice te nas zamoliše da im pomognemo.

Ovih dana naši članovi Mitar Kršić, Mirko Đurić i Ruža Mandić obiđoše ovu porodicu i uvjeriše se u kako lošim uslovima živi ova porodica. Ovom prilikom uručili su paket jednokratne pomoći kako bi olakšali život ove porodice.

Tom prilikom Jelena uputi iskrene riječi zahvalnosti:

“Hvala vam draga djeco što ste nas obišli i donijeli ovu hranu koja će nam svakako pomoći. Čitav život se borimo i snalazimo ali starost nas je pritisla. Tododor je srčani bolesnik pa se zamara prilikom hodanja, a i ja sam stara i ne može se više raditi.”

Kao najveći problem kako navodi Jelena im je nedostatak vode, pa kišnjicu skupljaju za pranje veša i higijenske potrebe a vodu za piće moraju donositi sa udaljenog izvora.

Pripremajući ovaj prilog zatekla nas je vijest o iznenadnoj smrti Todora, njegovo srce ipak nije izdržalo i iznenada je preminuo.
Ovom prilikom izrazujemo iskreno sačešće porodici Knežević.

Vaša Srcem za Modriču

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*