AKTUELNO

Paket za porodicu Gegić

U Krčevljanima svoju životnu bitku vodi Toda i njena ćerka Cvijeta Gegić. Životnu bitku hrabro vode bez posebnih primanja. Jedina primanja su socijalna pomoć ali koja nije dovoljna ni za lijekove koje koriste kako majka tako i ćerka. Kako nam reče Cvijeta, pomoć stigne od najbližih ali ne mogu ni oni non stop pomagati, svako ima svoju porodicu i potrebe da  prehranjuje svoju porodicu.

“Majka i ja se snalazimo kako znamo i umijemo” –  kroz suze nam govori Cvijeta i zahvaljuje se članovima Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ što su ih obišli i uručili ovaj paket hrane koji će im svakako dobro doći da uštede nešto novca.

Povodom ove akcije za naš sajt kratku izjavu je dala Nada Ignjatović Đorđević članica Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“:
,,Kada sam čula za nedaće ove dvije žene toliko sam bila ganuta jer u igri sudbine svi možemo da dočekamo ovakav život i ovakve probleme. Čim sam čula za ovu priču predložila sam upravi HO ,,Srcem za Modriču“ da obiđemo ovu porodicu i evo danas sam zajedno sa našim članovima Višnjom Mićić i Leontinom Stojanovićem obišla ovu porodicu i uvjerila se u životne probleme ove porodice. Nadam se da ćemo ovim paketom hrane koliko toliko pomoći ove dvije žene i olakšati im njihovu životnu borbu“.

Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ zahvaljuje se Nadi, Višnji i Leontinu na realizaciji ove akcije. 

Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*