AKTUELNO

Nova donacija za RK Vidra: Švicarski ronioci drže riječ !

Ovih dana prisjetili smo se naših prijatelja i donatora te da je prošlo dosta vremena od našeg zadnjeg, a vrlo uspješnog kontakta sa ronilačkim klubom Tauchsport Käser AG iz Berna i porodicom Schmid.
Logo ronilacki klub BernNaime, pre oko osam mjeseci porodica Schmid, a koja je i vlasnik ronilačkog kluba Tauchsport Käser AG iz Berna, je preko naše organizacije darovala RK Vidra opremu vrijednosti oko 5000 KM.
Prvenstveno, smatrali smo znakom uvažavanja i zahvalnosti održavanje kontakta sa svim našim donatorima i prijateljima, tim više što je ovaj klub i predivna porodica Schmid tada izrazila želju za nastavak saradnje.

Poslali smo email gospodinu Schmidu i pitali da li se sjeća nas i šta smo se dogovorili.
Predivni i “švicarski” precizan gospodin Schmid je sa radosću dočekao ovaj poziv i odmah se dogovorilo vrijeme viđanja.
U njihovoj prodavnici nas je dočekao kompletan njihov tim koji i rade i treniraju zajedno!
Tu smo upoznali i mlađeg Schmida, gospodina Danijela, sina od vlasnika.
Divno smo dočekani i moramo reči: “Kako su ti ljudi predivni to je za nevjerovati. Kako su srećni i zahvalni ko da se njima poklanja a ne obrnuto”.
I ovaj put su takođe bili veoma darežljivi i poklonili su nam dosta vrijedne opreme koja će našim roniocima služiti nadamo se za sport a ne za spasavanja!
Zato koristimo i ovu priliku i još jednom u ime HO Srcem za Modriču i RK VIDRA veliko hvala ovim ljudima velikog srca.
Takođe u ime HO SZM pozdravio bih RK VIDRA i poručio da se takvi momci nesmiju zaboraviti a naša organizacija je najbolji primjer kako se to radi tj. cijene tuđa dobra djela.

LT REISEN - StanisaLT REISEN - StanisaLT REISEN - Stanisa-LNaš prijatelj i donator “LT Reisen Savić Staniša” obezbjeđuje prevoz opreme

Oprema koju smo obezbjedili za RK Vidra je specifična, vrijedna i, moramo priznati, ima je podosta tako da smo morali razmišljati o adekvatnom prevozu. Kako se “u muci poznaju junaci” tako nam je u susret “junački”  izašao naš prijatelj i donator Savić Staniša, vlasnik firme “LT Reisen”  koji se ponudio da ovu opremu preveze u dva navrata vlastitim prevozom i o svom trošku.

Jedino što možemo reči, veliko hvala Savić Staniši na ovoj divnoj usluzi.

Na ovaj način, naša akcija obezbjeđivanja opreme za RK Vidra je zaokružena.

 

Ispred HO Srcem za Modriču,
Dragan Sjeničić Pipi

Leave a comment

Your email address will not be published.
*