AKTUELNO

NASTAVAK AKCIJE POMOĆI ZA BEKRIJU

Kako smo objavili prije nepuni mjesec dana našem sugrađaninu Miloradu Saviću zvanom Bekrija kupili smo novi šporet i uručili paket hrane, ali smo tada uočili da Bekrija ima i problem sa starim krevetom koji je dotrajao tako da je ured nemoguće spavati na njemu. Odmah smo se angažovali da nađemo novi krevet za Milorada i njegovoga sina Savu. Sve se ubrzo poklopilo i anonimni donator ( ime poznato našoj organizaciji) ,mijenjajući stare stvari u svome domu poziva naše članove i nudi jednu ugaonu sećiju koja se može i raskapati. Naši članovi obilaze donatora i uviđamo da je ta sećija u izuzetno dobrome stanju ured nova i odmah kontaktiramo Bekriju da mu u što kraćem roku dostavimo neophodni krevet.
Da bi akcija bila uspješna potrudio se i gospodin Velibor Nenadić koji nam je za ovu priliku utupio bez ikakve naknade svoj kamionić jer kao što je poznato naša organizacija ne posjeduje službeno auto već u sve jednu akciju naši članovi idu sa svojim privatnim vozilima.

Ovom prilikom se zahvaljujemo gospodinu Nenadiću na ukazanoj pomoći jer bez njegove pomoći teško bi uspjeli realizovati ovu akciju.

Pored pomenutog gospodina Nenadića u ovoj akciji učestvovali su podpredsjednik Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ Mitar Kršić, član Izvršnog odbora HO,,Srcem za Modriču“ Aleksandar Zarić, naš član Milomir Arsić, te omladinci Risto Kojić i Jovica Đukić na čemu im se najiskrenije zahvaljujemo.
U prilog ove akcije ponavaljamo i priču o Bekriji kada je dobio šporet i paket hrane. https://srcemzamodricu.org/nova-akcija-ho-szm-bekrija-dobio-sporet-foto/

Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*