AKTUELNO

NASTAVAK AKCIJE NOVOGODIŠNJEG DARIVANJA PUTEM HO,,SRCEM ZA MODRIČU“

Kako je mjesec januar postao poznat kao mjesec kada darivamo nama bliske osobe, tako je i Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“  zajedno sa našim donatorima i našom bratskom organizaciom ,,Nemanjići“ iz Tićina tokom januara obradovala ukupno 13 porodica podjelom paketa hrane, pečenica, školskog pribora, paketima odjeće i obuće što je sve već u ranijim prilozima i objavljeno.

U toku ovi prazničnih dana,našoj organizaci obratila se naša sugrađanka V.D. koja je željela ostati anonimna i izrazila želju da pokloni dio namještaja koji ona mijenja u svome domu. Naši članovi su otišli i uvjerili se da se radi o kvalitetnom namještaju koji se tokom vremena oštetio ali svako može poslužiti nekom domaćinstvu i bilo bi velika šteta baciti ga na smeće. Naši članovi su potom na terenu tražili osobe kojima je neophodan ovakav namještaj i tada nam se javlja naš saradnik Mirko Đurić i preporučuje nam da namještaj dodjelimo braći Rajku i Draganu Filipoviću iz Skugrića koji žive sa starom maćehom Radojkom Filipović. Radodojka ima 80 godina i veoma je narušenog zdravlja a braća Rajko i Dragan nigdje ne rade, tako  da će im ovaj namještaj svakako dobro doći.

Ovom prilikom moramo se zahvaliti i gospodinu Miletu Sailoviću koji je obezbjedio prevoz ovog namještaja do porodice Filipović. Veliko hvala i našoj sugrađanki V.D. koja je prepoznala naš radi te odlučila da putem naše organizacije pomogne osobama kojima je pomoć neophodna.

Vaša Srcem za Modriču

 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*