AKTUELNO

MARTOVSKE AKCIJE HO,,SRCEM ZA MODRIČU“

U mjesecu martu Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ izvela je pet humanitarnih akcija u kojima je podijeljeno pet paketa sa osnovnim prehrambenim i higijenskim namirnicama.Ukupna vrijednost izvedenih akcija je 500,00 konvertibilnih maraka.U martu su pakete dobili:

  • Porodica Petrović
  • Halida Mešanović
  • Ilija Marijanović
  • Porodica Vasiljević-martovski paket
  • Petar Pavlović

Prvi put su naši članovi posjetili Iliju Marijanovića. Ilija živi sa sestrićkom Ružicom Marijanović. Život sa 70,00 konvertibilnih maraka koje Ilija dobija po osnovi boračkog dodatka nije nimalo lak. Trudi se vrijedni Ilija da zaradi svaku marku za marku u ovom teškom vremenu. Da bi nešto novca zaradio Ilija plete korpe i prodaje ih ali kako i sam kaže to je sitna zarada ali dobro dođe.
Ilija je za naš sajt rekao:
,,Zahvaljujem se članovima Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ koji su nas posjetili i uručili pomoć.Na žalost život je takav,nismo naučili primati pomoć od bilo koga ali životne muke su nas natjerale da ovakvu vrstu pomoći moramo prihvatiti“reče nam Ilija

Ispred Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ obratio se predsjednik organizacije Dragan Sjeničić koji je rekao:
,,Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ zajedno sa svojim članstvom nastavlja da obilazi širi prostor naše opštine i da dijele pomoć gdje god potrebna.U martu smo izveli pet akcija koje su svaka po sebi posebna. Ističe se akcija koju provodimo a to je ,,Vasiljevići niste sami“ u kojoj nam je cilj da maksimalno pomognemo porodicu Vasiljević iz Krčevljana jer se radi baš o tužnoj priči o kojoj ste upoznati. Ne možemo i ne smijemo zaboraviti i druge porodice pa naši članovi maksimalno se trude da obiđu što više porodica i uruče neophodnu pomoć.” – rekao je Sjeničić

Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ zahvaljuje se svim članovima koji izdvojiše svoje vrijeme i izvedoše ove akcije.

Vaša Srcem za Modriču

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*