AKTUELNO

HO SZM pomogla održavanje turnira u odbojci na pijesku – Koprivna 2017. (FOTO)

Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” odazvala se pozivu i uzela učešća u sponzorstvu tradicionalne manifestacije “Turnir u odbojci na pijesku- Koprivna 2017.”
Turnir je održan kod stare crkve u Koprivni uz veliki broj učesnika i gostiju.
Organizator manifestacije je Crkvena opština Koprivna Modriča  u saradnji sa Opštinom Modriča i HO “Srcem za Modriču”.
Kako saznajemo, manifestaciju su kao donatori podržali: Ilija Jevtić, Zoran Vasić, Radovan Radovanović, Simo Jakovljević, Blagoje Jeremić, pekara „Klas“, Opština Modriča, HO  „Srcem za Modriču“, Crkvena opština Koprivan-Modriča, Dejan Stojanović Ćirin, Nenad Lazarević i omladina iz Koprivne.

Ispred organizatora o ovoj manifestaciji sveštenik Jadranko Stojanović je izjavio:
–  ”  Crkvena opština Koprivna, zajedno sa Humanitarnom organizacijok “Srcem za Modriču” i razvojnim centrom Modriča je organizovala ovaj turnir u odbojci na pijesku. Nosioci organizacije bili su omladina Koprivne. Pobijedili je ekipa pod nazivom “Budale” iz Tolise, drugo mjesto ekipa Dom zdravlja iz Modriče a treće mjesto ” Stadion” iz Koprivne i Vranjaka. Prva nagrada je bilo 100 KM i pehar, drugo 50 KM i pehar, a treće pehar. Donatori veći su Opstina Modriča sa 300 KM, Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” sa 200 KM , Crkvena opština Koprivna sa  150 KM,  “Alfa” D.O.O.  Ilija Jevtic 100 €, Željko Miličević 150 KM i još dosta donatora. Stoga,  hrana i piće kao i prijave takmičara bilo je besplatno. Hvala svima. ” – zaključio je Jadranko.

Zamolili smo i Dejana Stojanovića Ćirina,  da nam kaže par riječi o turniru:
–  “Turnir u odbojci na pjesku održava se treću godinu za redom u Koprivni. Na turniru učestvuju ekipe sa teritorije opštine Modriča. Turnir je takmičarskog karaktera a pobjedniku osim pehara pripala je nagrada od 100 KM, za drugo mjesto pehar plus 50KM i treće mjesto pehar. Prvo mjesto osvojila je ekipa “Budale” iz Tolise, drugo mjesto “Dom Zdravlja Modriča” iz Modriče i treće mjesto ekipa “Stadion” u kojoj igraju igrači iz Vranjaka i Koprivne. Organizatori turnira su Crkvena opština Koprivna-Modriča, Opština Modriča, HO Srcem za Modriču i Razvojni centar Modriča. Osim njih organizaciju turnira su pomogli i firma Alfa, pekara Klas, Apoteka Menta, Gerber doo te još drugih mještana MZ Koprivna. Svima njima hvala na odzivu i podršci”.

Fotografije koje smo snimili predočavaju atmosferu sa ove manifestacije, koja ima i taj značaj da se i u malim mjestima i selima na našoj opštini i ubuduće organizuju ovakva dešavanja koja okupljaju mlade, omogućuju nova prijateljstva i druženja.
Organizatorima, realizatorima kao i sponzorima idu sve pohvale.

Vaša Srcem za Modriču

 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*