AKTUELNO

HO “SRCEM ZA MODRIČU” UZ NADU MIJATOVIĆ

Članovi Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ prisustvovali su humanitarnom koncertu za Nadu Mijatović koji je održan u prostorijama Doma kulture u Miloševcu. Na koncertu su nastupila tri kulturno umjetnička društva, KUD iz Srednje Slatine, KUD iz Crkvine i KUD iz Miloševca kao i posebni gost dr Ljubo Škiljević koji je svojim nastupom na harmonici oduševio posjetioce u prepunoj sali Doma kulture.

Priča o Nadi Mijatović je sledeća.
Nada se već duži priod bori sa kancerom koji joj stvara ogromne probleme jer i pored operacije, zračenja i različitih terapija i dalje predstavlja problem. Nada se ne predaje i traži pomoć od sveštenika protojereja Đoke Lazića i našega prijatelja i člana organizacije Mirka Milinkovića. Tada nas zajednički kontaktiraju i tražimo rešenje kako da pomognemo ovoj unesrećenoj ženi. Mirko odlučuje da na sebe preuzme organizaciju humanitarnog koncerta a nas moli da pomognemo financijski što HO Srcem za Modriču i prihvata.
Od ukupne svote novca, od 2330 konvertibilnih maraka, naša organizacija donirala je 100 eura i nastavlja da prati razvoj situacije oko Nadine bolesti.

U ime organizatora za naš sajt izjavu je dao Mirko Milinković:
–  Prije svega da se zahvalim članovima Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ što su izašli u susret narodu Miloševca po ko zna koji put, jer u više navrata ste pomagali narod iz Miloševca što paketima hrane što financijski kada je god situacija nalagala. Ni ja kao ni ovaj narod nikada vam nećemo moći zahvaliti dovoljno, jer što činite za nas nije malo i zato vam veliko hvala i u moje ime kao i porodice Mijatović jer Nadi je neophodan novac da nastavi dalje liječenje. Akcija će se i dalje nastaviti pa se nadamo da će se još dobrih ljudi javiti da pomognu Nadi. Moram se i zahvaliti i našim mješanima jer su se odazvali u lijepom broju i naravno svim kulturno umjetničkim društvima koji su izveli prelijep program. Posebna zahvalnost našem posebnom  gostu, doktora Ljubi Škiljeviću, profesoru na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu koji nije štedio ni novac ni vrijeme da dođe u naš Miloševac i uljepša nam veče svojim nastupom na harmonici.

Humanitarnu organizaciju ,,Srcem za Modriču“ na koncertu su predstavljali : omladinke Teodora Vidović, Kristina Cvetić, Jelena Lalić i Ruža Mandić u pratnji podpresjednika organizacije Mitra Kršića. Za naš sajt Mitar Kršić je izjavio:
–  Nakon saznanja o bolesti i problemima gospođe Nade Mijatović morali smo brzo djelovati. Na sastanku članova Izvršnog odbora naše organizacije donešena je jednoglasna odluka da pomognemo Nadino liječenje sa jednokratnom pomoći u iznosu od 100 eura. Nadamo se da će skupljeni novac dobro doći Nadi a mi kao organizacija i dalje ćemo pratiti razvoj situacije oko njene bolesti. – zaključio je Kršić i dodaje:
–  Kao i posle svake akcije i ovaj put se moramo zahvaliti svim omladinkama a i omladincima koji su sa nama kroz sve akcije i radujemo se što su uz nas jer se radi o izvrsnim djevojčicama i dječacima koji su uvijek da nam pomognu kada god je potrebno.

Vaša Srcem za Modriču

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. HO “SRCEM ZA MODRIČU” UZ NADU MIJATOVIĆ – modričaINFO

Leave a comment

Your email address will not be published.
*