AKTUELNO

Apel političarima: I SOCIJALNO UGROŽENIM ŽENAMA JE 8. MART

U skoro svim našim humanitarnim akcijama bilo je i žena, supruga, majki…
Mi smo pomagali i pomagat ćemo svim socijalno ugroženim kategorijama i bolesnima u skladu sa našim mogućnostima. Ipak, uvijek smo imali veći osječaj solidarnosti prema ugroženim ili bolesnim ženama, majkama, jer one su u današnjem “muškom” svijetu mnogo ranjivija i ugrožena populacija.
Odlučili smo da uputimo apel političarima da se makar na ovaj dan sjete i tih žena i majki koje su bile na našim prioritetnim listama za pomoć.
Ako smo mi imali taj osječaj za ugrožene i bolesne žene i majke, da li čete Vi naći za shodno da se odazovete ovom pozivu i makar simbolično pokažete suosječajnost za njih… na Vama je da odlučite, a na javnosti je da onda donese i svoj sud… ko ima, a ko nema osječaja za ove ugrožene žene i majke, ko brine za njih, a koga je baš briga…

Na našim stranicama vrlo lako možete saznati o kojim porodicama, odnosno ugroženim ženama se radi, i gdje se nalaze. Ali, ako treba, kontaktirajte nas i mi ćemo Vam dati sve podatke a po potrebi naši saradnici u Modriči će Vam pomoći da dođete do njih.
Prilažemo nekoliko slika sa naših akcija, tek da Vas podsjetimo na neke od tih žena i majki, a ima ih još…

Vi ste na potezu.

Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*