AKTUELNO

HO “SZM”

SZM

HO “SZM” je zamisljena kao HO gradjana opstine Modrice zaposlenih u inostranstvu a koji su spremni pomagati unesrecene ljude u rodnom kraju! Kategorije koje bih pomagali su sledece:

1. bolesna i siromasna lica
2. djecu bez roditelja
3. ugrozene od elementarnih nepogoda
4. Ronilacki Klub “Vidra” Modrica

Visina mjesecne clanarine je od 5 do 20 chf tako da nije mnogo opterecavajuca, a moze mnogo pomoci. Clanovi sami znaci mogu odredjivati koliko mogu i zele uplacivati naravno vece sume od navedene su moguce ali cisto dobrovoljno!

Plan trosenja sakupljenog novca je sledeci:

– napraviti plan najugrozenijih porodica na celoj opstini
– po dogovoru sa svim clanovima odrediti prioritete i vrstu pomoci
– vidjeti koji nas clan u to vrijeme ide kuci (da bih izbjegli placanje putnih troskova) i njemu dati novac da on licno izvrsi kupovinu i dostavu pomoci a nama dostavi slike i racune za urucenu pomoc koji ce javno biti objavljen na nasoj stranici!
– svi clanovi imaju pravo predloziti porodicu za pomoc iz bilo kojeg djela grada ili sela tako da zelimo Upravni Odbor prosiriti sa ljudima iz svih djelova Opstine Modric

– broj IBAN racuna ce biti vidno istaknut na FB i Web Site,a svi clanovi ce takodje dobiti i kartice grupe!
– stanje Humanitarnog Racuna biti ce vidno istaknut na web site i redovno azuriran!
– strogo zabranjeno vjersko,nocionalno ili politicko vredjanje!!!
– po dogovoru napraviti druzenje i upoznavanje clanova grupe!
– clanovi grupe mogu da budu samo oni koji su stalno nastanjeni u inostranstvu i naravno zele da pomognu nasim zemljacima.

Zbog hitnosti potrebe nase grupe ako smo negdje pogresili molimo da nas razumijete i u buducnosti pomognete da ovu organizaciju poboljsamo. Znaci ovo gore navedeno mozete svi svojim idejama korigovati i svaki komentar na nas rad ili nerad je dobrodosao ukoliko je konstruktivan i nudi promjenu u nas buduci rad!

Veliki pozdrav za sve dobre ljude!!!!

BUDIMO LJUDI!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.
*