AKTUELNO

RADISLAVU JAKOVLJEVIĆU UPLAĆENO 1000 KM

Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču” zajedno sa svojim donatorima pokrenula je nekoliko humanitarnih akcija za stanovnike iz naše okoline. Jedna od tih akcija je i pomoć za Radislava Jakovljevića iz Koprivne kojem su neophodna sredstva za operaciju očiju. Radislav je obolio od teškog oblika dijabetesa i već mu je amputirana noga.
Ali ova bolest nastavila je napredovanje i napala oči ovog dobrog čovjeka. Kako se vid ubrzano gubi i prijeti opasnost da Radislav izgubi u potpunosti vid neophodna je operacija koja se može izvesti na UKC Banja Luka. Same troškove operacije snosi Fond zdravstvene zaštite ali ampulu koju mora primiti u jedno a zatim u drugo oko ne snosi fond. Cijena jedne ampule je 500 KM i sam Radislav nema sredstava da to plati.
Saznavši za ovu priču od Oca Jadranka Stojanovića koji je koprivljanski sveštenik odlučili smo prvo da doniramo Radislavu paket hrane i higijenskih namirnica a potom i da pokrenemo akciju sakupljana sredstava za kupovinu ampula i za ostale prateće troškove.
Juče je na račun Crkvene opštine Koprivna prebačeno 1000 KM koje smo sakupili u ovoj akciji i zadužili Oca Jadranka da u narednom periodu uruči novac Radislavu. Z
ahvaljujemo se svim učesnicima humanitarne akcije i idemo u nove akcije još jači.
Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*