AKTUELNO

POMOĆ ZA PORODICU STAVRIĆ

Samohrana majka Milena živi sa svojih četvero djece u iznajmljenoj kući. Život ove porodice nije nimalo lak jer žive od dječijeg doplatka i plate koju Milena zaradi radeći u jednoj Modričkoj firmi. Milena je veliki borac i ne dozvoljava da njenoj djeci bilo šta fali i da imaju sve što imaju i ostsla djeca. Djeca Stefan (13 godina), Anđela (11 godina),Nikolina (9 godina) i Dragana (5 godina) maštaju o svojoj kući i svako od njih ima svoju sobu.

Pozivamo sve sugrađane koji su uvijek bili tu da pomognu kada je pomoć neophodna,da i ovog puta pomognu a mi ćemo postaviti prilog BN televizije o ovoj porodici gdje ima naznačen kontakt broj za pomoć ovoj porodici.
Ova akcija je specifična kao i nekoliko narednih jer kao što je poznato Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču” je jedna porodična organizacija pa su u ovim akcijama učestvovali pored naših članova Hristijane Stojanović, Mirka Đurića i Mitra Kršića i sestra od Hristijane, Marija Stojanović učenik 7. razreda, kao i djeca od Mitra Kršića, Zoran 6. godina i Goran 3 i po godine. Zaista primjer kako se od malih nogu djeca uče humanosti i da pomažu drugima.

Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*