AKTUELNO

Nova akcija pomoći: VRANJAK-BRIJESTOVO

Familija Todorović, Rade i Milka sa svoje petoro djece žive u neljudskim uslovima bez prilaznog puta vode kupatila ...

Dragan Sjenicic Pipi

Predsjednik HO SZM: Dragan Sjeničić Pipi

VRANJAK: Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” danas je u Vranjaku posjetila jednu visečlanu porodicu iz kategorije socijalno ugroženih porodica i tom prilikom uručila paket hrane vrijednosti 200 KM.
O toj akciji više će nam reči peresednik Humanitarne organizacije “Srcem za Modriču”, Dragan Sjeničić Pipi :
“Ovih dana kontaktirao nas je naš saradnik na terenu Mitar Kršić koji nam je zajedno sa vranjačkim sveštenikom Slobodanom Tošićem predložio familiju kojoj bi trebali pomoći. Posle završene akcije i dobijenih slika sa terena možemo slobodno reči da je pomoć otišla u prave ruke. Familija Todorović, Rade i Milka sa svoje petoro djece žive u neljudskim uslovima bez prilaznog puta vode kupatila …
Mi kao i do sada ovakve porodice smo pomagali u hrani a neretko pokušali i srediti koliko toliko i sam njihov smještaj tako da ćemo ovu familiju staviti na spisak prioriteta i nadamo se većoj pomoći ovoj porodici.
Nadamo se da ćemo ubrzo ovoj porodici a pogotovo ovoj dječici koliko toliko olakšati i uljepšati njihovo teško djetinstvo.

Možemo i mi kao organizacija reči da nam je posebno drago što nam se priključio vranjački sveštenik Slobodan Tošić i ponudio pomoć, kako u pronalaženju socijalno ugeoženih porodica tako i u samom izvođenju akcija.
Htjeli bi ovim putem da se zahvalimo našem stalnom aktivnom članu Mitru Kršiću, čovjeku velikog srca koji u svaka doba i bilo gde sa velikom voljom odlazi da odradi akcije.
Veliko hvala i vranjačkom svešteniku Slobodanu Tošiću koji nam je pristupio i uz svoje kolege Jadranka Stojanovića (Koprivna), Gorana Panjkova, Stamenka Stankovića, Sinišu Lazića (Modrica), Željka Matića (Dugo Polje,Botajica) i Voju Stevanovića (Skugric) čine jedan dio naše organizacije bez kojeg nebi mogli odraditi naše akcije uspješno i na vrijeme.
Svima im se ovim putem zahvaljujemo na velikoj pomoći i međusobnom povjerenju.” – zaključio je Dragan Sjeničić Pipi u obrazlaganju ove zadnje akcije HO Srcem za Modriču.

Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*