AKTUELNO

HO SRCEM ZA MODRIČU POMAŽE SLAĐANU MARJANOVIĆ

Ovih dana našoj organizaci obratila se gospođa Ružica Marjanović, majka od naše sugrađanke Slađane Marjanović. Kako nas je upoznala gospođa Ružica, njena ćerka Slađana imala je operaciju tumora na jajniku koji je uspješno otkonjen. Ali nakon operacije Slađana nastavlja borbu za svoje ozdravljenje i odlazi na hemoterapije u Banja Luci. Terapije za sada djeluju usješno ali uvijek postoji bojazan od ponovnog pojavljivanja tumora.
Kada smo saznali za ov nevolje naše sugrađanke nekako u istom trenutku javljaju se naši članovi i prijatelji naše organizacije Danijela i Renato Mitrović koji odlučuju da sami finansiraju pomoć za Slađanu i tada šalju 500 konvertibilnih maraka na račun naše organizacije što biva proslijeđeno u Modriču. Za realizaciju ove akcije zadužuju se članovi Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ Mitar Kršić i Bojan Milešić da uruče novac neophodan z liječenje Slađane Marjanović. Ubrzo stupamo u kontakt sa Slađanom ali kako ona mora na terapije i dodatne preglede u Banja Luci ona nas upućuje na svoju majku Ružicu koja će da primi novac od naših članova.
Tako i biva i danas smo uručili novac Slađaninoj majci Ružici koja je izjavila sledeće:
–  “Zahvaljujem se puno Humanitarnoj organizaciji ,,Srcem za Modriču“, porodici Mitrović i gospodinu Draganu Sjeničiću, na ovih 500 konvertibilnih maraka koji će nam svakao dobro doći da se moja Slađa izliječi. Slađa je danas u Banja Luci i očekuje je još jedan manji hiruški zahvat,jer kako ima puno mladeža moraće ih nekoliko ukloniti hiruškim putem. Samnom i Slađom živi još i unuk Rado, on je učenik 9 razreda Osnovne škole ,,Sveti Sava“ i nas troje preživljavamo od moje male penzije koja bi nama normalnim uslovima i bila dovoljna jer i Slađa je radila i priređivala kući ali kako dođe nesretna bolest novac se poče ubrzano trošiti i prinuđena sam tražiti pomoć od dobrih ljudi. Do sada su nam pomagali mnogi naši sugrađani imena im ne bih govorila neka ostanu poznata samo meni i mojoj porodici jer sve su to prijatelji moje Slađe. Ponavljam ovih 500 konvertibilnih maraka veoma će nam značiti jer svaki odlazak u Banja Luku itekako košta kao i sami lijekovi za terapije.”
Prilikom predaje novca potpisan je i ustaljeni akt o primopredaji novca koji su potpisali naši članovi Mitar Kršić i Bojan Milešić kao i gospođa Ružica Marjanović, što postavljamo u prilogu. Rastadosmo se sa željama da Slađana uspješno i brzo ozdravi.

Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*