AKTUELNO

Dvije akcije u naseljima sa područja UPD-a i naša pomoć Adisu Ziliću *(VIDEO)

Dvije akcije socijalno ugroženim porodicama sa UPD-a

Modriča 09. septembar 2015.  Danas je HO SZM u saradnji sa Srpskom pravoslovnom crkvom, ispred koje je bio sveštenik Goran Panjkov, i Svetosavskom omladinskom zajednicom posjetila u naseljima sa područja UPD-a, dvije socijalno ugrožene porodice i uručili im pakete hrane od po 200 KM po paketu!
Ovim povodom, Kosta Gojković podpresednik HO SZM je izjavio:
– Evo kao što smo i obečali na našem sastanku počinjemo svom snagom i mogučnostima u više pravaca raditi, tj. pomagati različite kategorije.
Trenutno aktuelne akcije su: pomoć Adisu Ziliću, dječaku iz Tarevaca kao i akcija pravljenja kupatila familiji Vasić u Koprivni.
Dok su te akcije u toku stiže nam bratska molba Sveštenstva SPC i Svetosavske omladinske zajednice da pomognemo paketima hrane dve porodice na UPD-u. Pakete vrednosti od po 200 KM dobila je Đuric Branka, samohrana majka troje djece sa kojom živi i bolesna svekrva i nezaposleni Simić Slavko i Zdravka, roditelji dvoje djece.
Ovim putem bih takođe da se zahvalimo na saradnji Svešteniku Panjkovu i Svetosavskoj omladinskoj  zajednici koji su i ovaj put pokazali da smo odabrali stvarno najbolje saradnike, izjavio je Kosta Gojković.

HO SZM poslala 1.000 KM pomoći Adisu Ziliću iz Tarevaca

Takođe, koristimo priliku da obavjestimo prijatelje i javnost, da smo u realizaciji akcije pomoći Adisu Ziliću iz Tarevaca sakupili i njegovoj porodici poslali finansijsku pomoć u iznosu od 1.000 KM.
Takođe su nas kontaktirali potencijalni donatori za pomoć Adisu a isti su tražili direktan kontakt sa porodicom Zilić iz Tarevaca, te smo ih i uputili na njihovu adresu, odnosno dali smo im kontakt podatke. Nadamo se da će i taj vid posredovanja uroditi plodom a istovremeno opet pozivamo sve ljude dobre volje a koji su u mogućnosti, da se odazovu našem pozivu i pomognu Adisu u njegovoj borbi za zdravlje i normalan život.
U nastavku prilažemo snimak TV K3 televizije koji govori o Adisu Ziliću.

Na kraju, da ponovimo da uplate finansijskih sredstava Adisu Ziliću možete izvršiti na sledeće račune:

u Bosni i Hercegovini:  1327300000000566,  broj partije 102116771 ,

u inostranstvu:   IBAN BA 391321910213504189      swift TBTUBA 22

Za dodatna pitanja možete se obratiti imamu,hatibu i muallimu džemata Tarevci Redži ef. Mehanoviću na broj tel: 063/994-949 ili na e-mail:redzoef@hotmail.com.

 

Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*