AKTUELNO

DONACIJA HO ,,SRCEM ZA MODRIČU“ZA DJECU IZ SIGURNE KUĆE

Kao što je i najavljeno iz naše organizacije u 2019.godini nastavljamo sa našim humanitarnim radom i započinjemo novu saradnju sa  udruženjima i ustanovama sa ciljem da pomognemo što više naših sugrađana.Do sada smo već sarađivali sa nekoliko institucija a 2019.godinu odlučili smo da započnemo sa novom saradnjom tj sa Udruženjem građana ,,Budućnost“ iz Modriče.U skolopu ovog udruženja djeluje i Sigurna kuća.

Predstavnici humanitarne organizacije “Srcem za Modriču” posjetili su prostorije Sigurne kuće u Modriči i tom prilikom uručili pidžame za djecu koja su trenutna  smještena  u Sigurnu kuću.Vrijednost donacije je 226 KM.

“Ovom prilikom želimo da se zahvalimo predstavnicima Humanitarne organizacije “Srcem za Modriču” koji su izdvojili vrijeme i novac i učinili ovo humano djelo. Svaka pomoć našim  korisnicima je dobrodošla i upravo iz tog razloga nam je drago što su predstavnici ove organizacije prepoznali potrebu, te donirali pidžame mališanima iz Sigurne kuće”, rekli su iz UG “Budućnost”.

U ime naše organizacije primopredaju su izvršili potpredsjednik Humanitarne organizacije Mitar Kršić i član Izvršnog odbora protojerej stavrofor Jadranko Stojanović.

Ova donacija je usmjerena u Sigurnu kuću u kojoj se nalazi sedmero djece.Našom donaciom željeli smo da koliko toliko pomognemo rad Udruženja građana ,,Budućnost“, a svakako i da ovoj djeci obezbijedimo uslove za nastavak normalnog života.Zahvalni smo članovima iz Udruženja ,,Budućnost“ na požrtvovanosti i trudu kako bi toj djeci pomogli da prebrode svoje probleme i da imaju normalan život.Današnja donacija jeste prva ali ne i zadnja već će predstavljati početak saradnje sa udruženjem ,,Budućnost“ a sa istim ciljem da svim stanovnicima naše opštine bude ljepše i bolje,rekao je Mitar Kršić, potpresjednik HO,,Srcem za Modriču“.

Vaša Srcem za Modriču

 

Leave a comment

Your email address will not be published.
*