AKTUELNO

Dnevni centar uručio zahvalnicu HO SZM povodom Dana invalida *(FOTO)

MODRIČA, 09.12.2016. – Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom upriličena je prigodna svečanost u Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama ,,Sunce Oberwallis” u Modriči.
Organizator je bilo Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Modriča na čelu sa predsjednikom Upravnog obora Slobodanom Savićem.
Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” ima jako dobru saradnju sa Dnevnim centrom i do sada je realizovala veliki broj humanitarnih akcija kojima je data  konkretna pomoć koja je bila neophodna za rad ovog udruženja. To je bio razlog da je pozvana naša organizacija da prisustvuje toj svečanosti i da joj bude uručena zahvalnica od strane ovog udruženja.
Na svečanosti su bili prisuni podpresednik HO SZM Mitar Kršić i članovi sveštenik Jadranko Stojanović i Aleksandar Zarić.

MITAR KRŠIĆ I SLOBODAN SAVIĆ

Zahvalnicu je preuzeo Mitar Kršić, podpresednik HO SZM koji je tim povodom za naš sajt izjavio:
–  “Naša organizacija od samog početka rada Dnevnog centra ima jako dobru saradnju sa njima i do sada smo realizovali veći broj humanitarnih akcija. Ova saradnja će biti nastavljena i u sledećem periodu jer djeca koja borave u ovom centru su uvijek naši prioriteti. Ova zahvalnica je dokaz da smo na pravom putu i da HO Srcem za Modriču je stekla i ugled i poštovanje na ovom prostoru i da se to itekako cijeni u narodu, a to nam je opet podstrek da nastavimo još intezivnije sa našim humanitarnim radom. Prilika je opet da pozovem naše sugrađane da nam se pridruže i da zajedno realizujemo još mnogo više akcija i tako pomognemo našim ugroženim sugrađanima.” – zaključio je Mitar Kršić.

Ovim putem zahvaljujemo se Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Modriča na čelu sa predsjednikom Upravnog obora Slobodanom Savićem  na zahvalnici te izražavamo želju da našu saradnju nastavimo još bolje na zadovoljstvo te djece ali i osoblja koje radi sa njima.


Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*