AKTUELNO

Čestitke i podrška načelnika Krekića HO Srcem za Modriču

Od samog početka našeg rada imamo podršku koja i na početku ove godine se nastavlja od načelnika opštine Mladena Krekića.
To nam je na početku mnogo pomoglo jer su mnogi kroz to pismo podrške uvidjeli ozbiljnost i čestite namjere naše organizacije.
Maksimalno korektne odnose imamo sa načelnkom i sve naše akcije i molbe je uvažio, kako načelnik i zamjenik, tako i načelnici resora na ćemu im hvala svima jer su nam mnogo olakšali posao i dali kvalitet istome.
Takođe, kako smo navikli da kod nas ni jedna priča nije kompletno srećna pokazuje služba opštine, koja je totalno drugo lice od gore navedenog dijela opštine.
To je služba zadužena za odnose sa javnošću koja vodi i zvaničnu stranicu opštine a koja za godinu i po tj. 60 naših akcija, nije željela na naše molbe da objevi niti jedno slovo a kamo li akciju! To možete svi da provjerite da je HO Srcem za Modriču spomenuta samo jednom kao dobitnik plakete grada!

Još jednom hvala načelniku Krekiću mnogo nam znači njegova podrška i daje vjetar u leđa u daljem našem radu.

Presjednik HO Srcem za Modriču,
Dragan Sjeničić Pipi

Pismo podrške načelnika Mladena Krekića prenosimo u cjelosti.


HUMANITARNA ORGANIZACIJA „SRCEM ZA MODRIČU“

Dragi naši prijatelji,

Kraj godine je vrijeme kada svi zbrajaju ostvarene rezultate. Po učinjenim dobrim djelima u godini na isteku, Vi iz Humanitarne organizacije Srcem za Modriču zaslužujete da budete među prvima koje želimo da istaknemo i na ovaj način podsjetimo da izuzetno cijenimo Vaš trud i požrtvovanost da pomognete građanima svog rodnog kraja.

Pokazali ste Vašu humanost čineći mnoga dobra djela ali ste isto tako pokazali i drugima šta se uz malo truda, volju i veliku želju može uraditi za druge ljude.

Našli ste načina da saznate za siromašne, bolesne i usamljene, da im pomognete da dobiju paket hrane, kupatilo, prijeko potreban lijek koji nisu mogli sami kupiti.

Mnogim porodicama ste unijeli tračak svjetlosti u njihove tmurne i teške živote i učinili im bar jedan trenutak ljepšim.

Mnogi su osjetili nečiju ljubav i pažnju, a da ga i ne poznaju ali sada znaju da tamo negdje postoje dobri ljudi koji imaju SRCE i nesebičnu ljubav za svoj grad i svoje sugrađane.

Vaš dosadašnji rad i učinjena dobra djela pratimo, jer ona i ne mogu biti nezapažena imajući u vidu šta ste sve učinili.

U ime Opštinske uprave Modriča i u moje lično ime želim da Vam se najiskrenije zahvalim za sve učinjeno, a Vama i Vašim porodicama poželim mnogo sreće i zdravlja.

Srećni Vam Božićni i novogodišnji praznici, proslavite ih sa svojim najmilijim u miru, zdravlju i veselju.

S poštovanjem.

Načelnik
Mladen Krekić

Modriča, 22.12.2015.godine


 

PISMO NAĆELNIKA 620px


 

Vaša Srcem za Modriču

Leave a comment

Your email address will not be published.
*