AKTUELNO

Akcija Pomoci za Porodicu Simic

Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” organizovala je i uspješno i realizovala akciju pomoći porodici Simić iz Krčevljana kod Modriče.

O šestočlanoj porodici Simić iz zaseoka Desna Rijeka u selu Krčevljani sa područja opštine Modriča nadavno smo prenijeli pisanje lokalnog medija Miloševac.com ( našu stranicu možete vidjeti ovdje ).

Istovremeno je i humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” pokrenula akciju sakupljanja pomoći ovoj porodici i vrlo brzo uspjela obezbjediti pomoć u vidu namirnica u vrijednosti od 450 KM.

O tome su kratko, ali i skromno napisali na svojoj fb (Facebook) stranici sledeće:

Paket HO SRCEM ZA MODRICU vrednosti 450 km stigao u ruke Simica!!! Pomoc za Simic Porodicu, Krcevljani

Posebno moram da se zahvalim Sladjanu Jeremicu i Dejanu Stojanovicu Cirinom koji su otisli u Krcevljane i dva kilometra kroz snijeg i blato odnjeli pomoc!!

Mnogo vam hvala prijatelji mislim da smo svi zajedno uradili jedan dobar posao!!!

Kao što obično biva, dobri i humani ljudi malo pričaju o svojim djelima, pa umalo da ova informacija prođe neopaženo. Mora se priznati da je u rekordnom vremenu obezbjeđena pomoć u vidu paketa prehrambenih i sličnih namirnica, ali isto tako da je , kako navode “dva kilometra kroz snijeg i blato” i dostavljena na kućni prag porodice Simić.

Naši sugrađani Slađan Jeremić i Dejan Stojanović Ćirin su očito imali ono što nam mnogima često zahvali, a to je dobra volja i zato zaslužuju svaku pohvalu. I oni su dali svoj doprinos ovoj akciji i zajedno sa humanitarnom organizacijom Srcem za Modriču učinili jedno dobro djelo i osvetlili obraz Modričana.

Simić-donacija-1-620x330

Leave a comment

Your email address will not be published.
*