AKTUELNO

GALERIJA

FINANSKIJSKI IZVJEŠTAJ ZA 2018 B - Slike izvoda po osnovu bankarskih troškova

FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ ZA 2017 GODINU-A Izvodi banke po osnovu doznačavanja sredstava za akcije

Као што је уобичајена пракса Хуманитарна организација ,,Срцем за Модричу“ наставља да обилази становнике општине Модрича и уручује им помоћ у оном виду каква им је потребна.Овај пут смо обишли три породице које спадају у ред социјално угрожених породица из села Милошевац и уручили им три пакета хране и хигијенских намирница у укупном износу од 300 конвертибилних марака.

Kada smo putem objave na fejsbuk stranici modricainfo vidjeli nevolje porodice Mijatović odmah smo odlučili da im pomognemo.Ovih dana članovi Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ obiđoše porodicu Mijatović i uručiše paket hrane i higijenskih namirnica.

Kako smo objavili prije nepuni mjesec dana našem sugrađaninu Miloradu Saviću zvanom Bekrija kupili smo novi šporet i uručili paket hrane, ali smo tada uočili da Bekrija ima i problem sa starim krevetom koji je dotrajao tako da je ured nemoguće spavati na njemu.

Humanitarna organizacija prvi put od svoga postojanja posjetila je i stanovnike opštine Vukosavlje koji spadaju u red socijalno ugroženih porodica sa prostoru ove susjedne nam opštine.Ovom prilikom uručili smo pet paketa hrane i higijenskih namirnica

2017-08-22 HO SZM AKCIJA U VRANJAKU

Humanitarna organizacija obišla Tolišku parohiju i tom prilikom podijelila tri paketa hrane i higijenskih namirnica.U dogovoru sa sveštenikom Toliškim jerejem Slađanom Savićem odabrali smo tri porodice koje bi trebalo posjetiti.

Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” odazvala se poziva i uzela učešća u sponzorstvu tradicionalne manifestacije “Turnir u odbojci na pijesku- Koprivna 2017.” Turnir je održan kod stare crkve u Koprivni uz veliki broj učesnika i gostiju. Organizator manifestacije je Crkvena opština Koprivna Modriča u saradnji sa Opštinom Modriča i HO “Srcem za Modriču”.

Prateći dugogodišnji rad naše Humanitarne Organizacije vladika Zvorničko-tuzlanski i novoizabrani mitropolit dabrobosanski Hrizostom odlikovao nas je Episkopskom gramatom priznanja za naš humanitarni rad.

Danas smo u dogovoru sa Ocem jerejom Nedeljkom Goraovićem obišli tri porodice kojima je potrebna pomoć naše humanitarne organizacije.

Danas je u Modriči održana treća biciklijada u organizaciji Svetosavske omladinske zajednice Modriča. Kao što je i običaj kada god i gdje god zatreba pomoć Humanitarne organizacija ,,Srcem za Modriču“ uskače u pomoć.Tako je bilo i ovaj put, kada smo saznali da naši prijatelji iz Svetosavske omladinske zajednice pripremaju organizaciju treće biciklijade od Modriče do Gornjih Riječana u spomen na proboj koridora i u čast Vidovdana, dana naše opštine, odlučili smo da im se stavimo na raspolaganje kao i uvijek do sada.

U organizaciji Boračke organizcija opštine Modriča i ove godine organizovano je pješačenje na Dugu njivu, a u čast boraca Vojske Republike Srpske koji svoje živote položiše na proboju Koridora 1992 godine.

Leave a comment

Your email address will not be published.